Overnachten in Bolderberg - Zolder

Overnachten in Bolderberg

Lekker gedineerd bij La Passione? Maak van de gelegenheid gebruik om de prachtige omgeving te ontdekken met een verblijf in één van onze bevriende gastenverblijven.

Ons advies na een geslaagde culinaire avond met aangepaste wijnen: kruip niet meer achter het stuur, tenzij BOB van de partij is. Combineer je gastronomisch bezoek met 1 of meerdere overnachtingen en ga op verkenning in Bolderberg en omstreken. 
Net zoals bij La Passione, adviseren we enkel kwaliteit!

B&B Nummer 5

Omgeven door bossen en vijvers, in het hartje van Bolderberg,  tref je een oase van rust de splinternieuwe B&B Nummer 5, zopas door Toerisme Vlaanderen bekroond met 4 sterren. Deze B&B herbergt 2 prachtige en ruime gastenkamers (25m2), voorzien van alle faciliteiten met uitzicht op het terras of de mooie groene voortuin. Eén van de kamers is ook voorzien van een infrarood cabine.

Laat je zorgen van je afglijden met een wandeling (Domein Bovy, De Wijers) of fietstocht (fietsen door het water!) in de ongerepte Limburgse natuur of een uitstap naar het pittoreske Bokrijk. Haal je liever je creditcard boven? Binnen 10 minuten bevind je je in Hasselt, de hoofdstad van Limburg. Of wat dat dacht je van een bezoek aan het Circuit van Zolder? 

Wedden dat je niet meer naar huis wilt? 

Boek je kamer via www.nummer5.be